РТ: Москва захтева од Кијева да преда осумњичене за тероризам

 1. Naravno da je zahtev za izručenje osumnjičenih za terorizam Kijevu logičan redosled u lancu hvatanja svih, koji su učestvovali u tom zločinačkom aktu u Moskvi protiv nedužnih civila. Ali Moskva ne sme zaboraviti sponzore i glavne organizatore, koji su u Vašingtonu i Londonu. Bez njihove odgovornosti za ovo teško nedelo neće biti pravda sasvim zadovoljena, ustvari biće to Zapadu samo novi podstrek za organzovanje sličnih zločina po Rusiji. Zato ne sme da se zaustav na istrazi samo na Kijevu, već treba završiti sa Vaingtonom i Londonom. Onda će pravda biti izvršena potpuno.
  (rade, 01.04.2024. 11:00:29) [287629]

 2. Посланици Државне думе објавили су да постоји организована криминална (терористичка) група, у којој су високи званичници Сједињених Држава, НАТО-а и Украјине, и затражили од Истражног комитета и Генералног тужилаштва Руске Федерације да спроведу истрагу, тражећи помоћ од страних држава, произилази из саопштења једног посланика.
  Ova današnja vest potvrdila je moj stalni stav da su SAD, Zapad i NATO pod sumnjim da učestvuju u terorizmu protiv Rusije i da su verovatno organzatori masakra civila u Moskvi. To su činjence i kad se dokažu, onda treba Kremlj da uzvrati po Zapadu i odgovrnima. A jasno je ko dan da nisu u Kijevu sposobni za mnoge terorističke akcije koje su izvedene po Rusiji, nego potrebne elemente za tako složene zločinačke akte može da organzuje samo jaka država ili organizacija poput SAD i NATO. Uliva nadu da su konačno osumnjičeni glavni krivci, damo ne sme sada da se odustane. Sada ih treba pred svetom razotkriti i ukaljati im ugled za sva vremena.
  (rade, 01.04.2024. 19:40:57) [287631]

 3. Инструктори НАТО-а у неколико земаља обучавају плаћенике и диверзанте за учешће у операцијама против Русије, а такође активно учествују у организовању украјинског гранатирања руске територије, изјавио је секретар Савета безбедности Русије Николај Патрушев.
  Danas je u Tatarstanu u Rusji napadnuta fabrika Gerana, proizvdnja bespilotnih letilica, zašto ako Petrušev i ostali iz Kremlja znaju da NATO i Zapad izvode te terorističke akcije nešto ne preduzmu protiv njih. Zašto otežete sa odmazdom, šta čekate, da NATO samo još više destabilizuje Rusiju, zar nisu već dovoljno terorstičkih akcija izveli. Ne znate kako, evo ja ću vam predložiti: dajte Hutima rakete da im u Crvenom moru uništavaju brodove, izvršite testiranje nukearne rakete, uništite im optičke kablove, satelite, uništite im najvažniju komuniaciju za transport NATO opreme u Poljskoj, saznajte na svaki način gde je stacionirana večina NATO oficira u Urajini i uništite ih, ima još hrabrijih poteza, ali vi nećete izvesti ni ove. Nećete, a uskoro ćete morati, jer NATO ne odustaje od namere da VAS uništi; oni smeju, ne boje se. Rusja je veća nukearna sila od Zapada, zašto se izgradili te rakete, radi parade. Rat je u punom zamahu protiv Rusije, a vi se dvoumite, a Zapad ne, oni nasrću. Učinite nešto, već ste dovoljno otezali, pokažite im gde im je mesto.
  (igor, 02.04.2024. 11:18:52) [287634]

 
RT desno / neodredjen svuda
proba
baner rakija desno stare vesti / ali nema dole kategorije
baner apartman desno / neodredjen-svuda
baner obzor desno - rusija - neodredjen svuda
форум
мислјенја свуда

Будите у току са новим дешавањима, пријавите се на нашу листу новости: