Немачка расправа о нападима на Русију: шта се до сада зна

  1. „Ако је Немачкој свеједно зашто је „северни ток“ дигнут у ваздух, Русији није свеједно да ли ће мостови или неки други део инфраструктуре летети у ваздух. То баш не може да прође тек тако“, сматра, jedan naš vojni analitičar.
    A šta pod tim " tek tako " misli on, jasno je i nama laicima, da bi za neki napad Taurusa na vitalni objekat u Rusiji, trebao Berlin da snosi vojne posledice. Koje i kakve, to mora Kremlj i vojni komandni vrh da utvrdi i da odgovor bude adekvatan, a ovaj puta nikako ne sme da se kaže kako su Ukrajinci sami odabrali cilj, kako to Rusi obični zataškavaju. Ovaj puta će biti svima u svetu jasno da su to izvršili Nemci i da su oni meta ruskog odgovora, samo to će zadovoljiti ruski i ostali slobodarski svet. A otkad pišem da su sve dosadašnje napade sa Storm sadou vršili britanski specijalci, a iz istog snimka se i potvrđuje da su te napade vršili Britanci. Zato treba potpuni zaokret Kremlja u tretiranju takvih zločinačkih akcija, i ne mogu više okrivljivati ukrajince, nego moraju adekvatno vratiti po stvarnim počiniocima. Mesecima je svima jasno o čemu se radi i pravi vođa ruskig naroda to ne sme više gurati pod tepih. Nema više popuštanja, jednostavno će svi silu razumeti, neće ruski istovetni odgovor izazvati 3 svetski rat, pa zašto bi, kad se pouzdano zna da je ruski udar samo odgovor po pravom izvršitelju napada na rusku teritoriju.
    (rade, 01.03.2024. 22:39:55) [287594]

  2. Postoje tri stvari koje su prioritet za Rusiju. Prvo da uzvrate na udare po stvarnim počiniocima raketa Taurus i Storm sadou, a to su Nemci i Britanci. Drugo da što pre završe testiranje Burevastnika i Posejdona, naročito Posejdona da njima naoružaju svoje podmornice. Treće, možda najvažnije da se ubrzano pripremaju za rat sa NATO- om, jer oni već prave scenarija za taj sukob i da svako dalje pivećanje tzv legionara, ustvari NATO vojske tretiraju kao ugrožavanje ruskog opstanka i da aktiviraju odbrambenu doktrinu, o odbrani nuklearnim oružjem kojim brane opstanak Rusije. Ne može Zapad i NATO strukture da ugrožavaju Rusiju nekažnjeno, to im treba jasno zvanično saopštiti tu odluku ukoliko NATO i Zapad ne prestane potpuno sa direktnom agresijom, šta im sledi zauzvrat. Pri tome treba jasno precizirati broj tzv legionara, ustvari NATO vojnika i oficira. koji Rusija više neće tolerisati, a taj broj ne bi smeo biti veći od 30 hiljada, a već ih sad ima oko 20 hiljada. Taj broj ne bi smeo biti veći, jer već je i 30 hiljada snažna vojna sila koja omogučava prodor do Krima, a to se ne sme dopustiti.Sve preko te brojke bi bilo preopasno i izmenilo bi tok sukoba. Tada bi trebalo upotrebiti jednu taktičku nuklearnu raketu po teritoriji Ukrajine radi odbrane svoje države. I tu ne bi smelo biti ni malo popuštanja, već odlučno izvršenje naredbe Kremlja.
    (igor, 02.03.2024. 12:47:19) [287595]

 
RT desno / neodredjen svuda
proba
baner rakija desno stare vesti / ali nema dole kategorije
baner apartman desno / neodredjen-svuda
baner obzor desno - rusija - neodredjen svuda
форум
мислјенја свуда

Будите у току са новим дешавањима, пријавите се на нашу листу новости: