Полиција сузавцем и шок бомбама на грађане, нова хапшења у Никшићу

 1. Акумулирана народна енергија ,која се ослобоодила после кућног притвора ,морала се ослободити.Тако је било у Пољској,где су грађани ишли на излетишта масовно у Њујорку,где су масовно људи трчали итд..
  У животу се све не може прописати и предвидјети .Тако је и величанствена Литија одржана 12.маја настала спонтано...Ту нема никаквог кривичног дјела ни владике Господина Јоаникија ни свештенства ни грађана.Напротив то је појачало колективни имунитет ,нарочито кад више нема обољелих и кад је прошао период Инкубације...
  Зато под хитно пустити Владику Господина Јоаникија и свештенство!!!Умјесто тог дио полиције се понаша као окупациона сила стране државе ,која напада колонијално поробљено становништво.
  Требало би ову ситуацију ријешити мирно ослобађањем свештенства, и опоравком грађана и Привреде ,а Литије и остала политичка окупљања,одложити за почетак Јуна,кад се стекну услови за Уставом и Законом прописани услови за то!!!
  ТРЕБА ИМАТИ НА УМУ ДА ДЈЕЛОВИ ПОЛИЦИЈЕ ШТИТЕ КЛИКУ НА ВЛАСТИ ,КОЈА ЈЕ ДЕЛЕГИТИМИСАНА У 3 МЈЕСЕЦА СА ОКО 250.000 ГРАЂАНА ДВА ПУТА НЕДЕЉНО. ТО БИ БИЛО КАО У фРАНЦУСКОЈ ОД ОКО 60 МИЛИОНА СТАНОВНИКА ,ДА 20 МИЛИОНА ИЗЛАЗИ ТРИ МЈЕСЕЦА ДВА ПУТА ЊЕДЕЉНО .ФРАНЦУСКА ВЛАСТ БИ ДАЛА ОСТАВКУ ПОСЛЕ НЕДЕЉЕ А НЕ БИ КУКАВИЧКИ ОСТАЈАЛА НА ВЛАСТИ ,ЗАХВАЉУЈУЋИ МИРНОЋИ И ЦИВИЛИЗОВАНОСТИ ПРОТЕСТАНАТА.тО ЈЕ РАЗЛИКА ИЗМЕЂУ ЦИВИЛИЗОВАНИХ НОРМАЛНИХ И ТОТАЛИТАНИХ НЕДЕМЕКРАТСКИХ ДРУШТАВА!!!...
  -ТАКОЂЕ ПОЛИЦИЈА ТРЕБА ДА ИМА НА УМУ ДА ЈЕ ЊИХ 2.500 У цг:,ДОК ЈЕ НЕЗАДОВОЉНИХ ГРАЂАНА 20 ПУТА ВИШЕ 250.000.
  -ТАКОЂЕ ЧИТАВА СИТУАЦИЈА ОКО БОРБЕ ПРОТИВ КОРОНА -ВИРУСА У Ц.Г. ЈЕ НЕУСТАВНА,ЈЕР НИЈЕ ПРОГЛАШЕНО ВАНРЕДНО СТАЊЕ ,УРЕДБЕ НИСУ СА ЗАКОНСКОМ СНАГОМ ИТД...!!!АЛИ ВАЖНО ЈЕ ДА СЕ СИТУАЦИЈА РИЈЕШИ МИРНИМ ПУТЕМ!!!
  У НОВОЈ ВЛАСТИ КОЈА ЋЕ СЕ ФОРМИРАТИ ,ПОЛИЦИЈА ЋЕ СЕ БАВИТИ БОРБОМ ПРОТИВ КЛАСИЧНИХ КРИВИЧНИХ ДЈЕЛА,МАЛОЉЕТНИЧКЕ ДЕЛИКВЕНЦИЈЕ ,САОБРАЋАЈНИХ НЕЗГОДА ИТД.ДАКЛЕ,НЕЋЕ СЕ КОРИСТИТИ ПРОТИВ ПОЛИТИЧКИХ НЕИСТОМИШЉЕНИКА ИТД, ААНБ ЋЕ СЕ БАВИТИ СТРАНОМ ШПИЈУНАЖОМ ,А НЕ РАЗАРАЊЕМ ОПОЗИЦИЈЕ И НАЛАЖЕЊЕМ СЛАБИХ ТАЧАКА ПОЛИТИЧКИМ ПРОТИВНИЦИМА И НЕЗАВИСНИМ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИМА!!!
  ЖИВЈЕЛА СЛОБОДА!!!...
  (Др Миљан Јововић, 14.05.2020. 02:24:56) [285680]

 2. RU. Друг, Брат. Прочти, что в России происходит, отдельную книгу можно написать по абсурду.
  Желаю тебе терпения. словѣнє
  (Алекс, 14.05.2020. 03:25:37) [285681]

 3. ТАКЖЕ,БОЉШАЯ СПАСИБА!!!...
  (Др Миљан Јововић, 15.05.2020. 01:44:14) [285684]

 
RT desno / neodredjen svuda
proba
baner rakija desno stare vesti / ali nema dole kategorije
baner apartman desno / neodredjen-svuda
baner obzor desno - rusija - neodredjen svuda
форум
мислјенја свуда

Будите у току са новим дешавањима, пријавите се на нашу листу новости: