Колинда: Олуја је чиста операција

 1. Koliko je naš veliki pesnik i diplomata Jovan Dučić bio u pravu kada je za Hrvate rekao da su najhrabriji narod na svetu,ali ne po tome što se ničega ne boje, već po tome što se ničega ne stide, pokazuje i ovaj intervju hrvatske predsednice nemačkom mediju. Za nju je "oluja" bila "čista vojna operacija kao suza"!?
  Napasti teritoriju pod UNPROF-orom, bombardovati kolone izbeglica i nejači, sve to tri godine pre toga konstantno sankcijama tzv. međunarodne zajednice gušiti, onemogućavanjem uvoza goriva,municije, hrane i lekova. Na drugoj strani imati svu moguću pomoć NATO, logistika, naoružanje, bombardovanja položaja vojske RSK i RS iz vazduha, satelitsko osmatranje i navođenje dejstava hrvatske artiljerije ...
  i na kraju se hrabro isprsiti i pričati kako su pobedili JNA i srpske četnike i kako je pred njihovom strašnom armadom neko u Glini potpisao predaju i kapitulaciju !?
  To može samo iskonski kvarna do srži, spodoba u ljudskom obliku bez imalo morala, stida i savesti.
  Kada slavi "oluju" da li se setila banjalučkih beba koje su preminule u porodilištu, samo zato što tzv. međunarodna zajednica(hrvatski sponzor u tom ratu) nije dozvolila transport boca sa kiseonikom, usled čega je preminulo više od 20 beba.Šta bi pričala KGK da su tako prošle bebe u hrvatskim porodilištima? Da li se ona seća onog nesrećnog vojnika JNA koga su otac i majka poslali da služi vojsku u Splitu i koga su na očigled čitave jugoslovenske i svetske javnosti hrvatski fašisti davili i zajedno sa drugovima ubijali.Seća li se predsednica KGK mladića Mlinara srpske nacionalnosti, koga su njeni partijski HDZ istomišljenici, na skupu HDZ u Benkovcu 1990. nožem izboli i tako pokazali u osvit sukoba kakvu "demokraciju" sa "suživotom" mogu očekivati u Hrvatskoj za koju su njihovi očevi krvarili u II sv.ratu., a dedovi nakon 1918. ušli u savez sa Srbijom.
  Da nisu možda te 1918, godine hrvatski predstavniciici doveli u Beograd na potpis, deklaracije o ujedinjenju u Kraljevinu SHS, krajiške Srbe u kavezima kao kućne ljubimce, ili da bude još gore "oni Srbi, nisu ništa ni pitani"?

  (Princip, 28.07.2018. 15:46:58) [282261]

 2. Da nastavim...
  Danas slaviti "oluju" u Hrvatskoj, za nas Srbe isto je tako nemoralno i zločinački kao i negirati genocid nad nama u Jasenovcu i drugim logorima u NDH od 41-45, ili pak svesno umanjivati broj ubijenih i mučenih. Šta slave u "oluji"? To što je bokserskim žargonom, jedan bokser sa slobodnim rukama uz svu podršku i histeriju navijačke mase, tobože izmlatio onog drugog, kome su sudije jednu ruku vezale na leđa? Je li to časna, herojska pobeda, dostojna njihovog "tisućljetnog"sna? Pa to mogu slaviti samo oni koji iza sebe i svoje "kulturne historije" imaju, jedini na svetu, organizovane logore za satiranje dece u Jastrebarskom i Sisku.
  O kakvoj oni saradnji i pomirenju pričaju kada su nam veliki istorijski dužnici?
  I umesto da nam ne dosipaju so na ranu, oni slave, likuju i našim drugim krvnim neprijateljima, šiptarima sa Kosova i Metohije, koljačima i osnivačima žute kuće za vađenje organa otetim i zarobljenim Srbima, duvaju u jedra. "Gospođa" predsednica KGK odlazi u službenu posetu Albaniji i oblači se u napadno provokativno za Srbe, a udvornički za Albance i Šiptare u crveno-crnu kombinaciju! Ona komentariše o rešavanju spornih pitanja Kosova i Srbije? O šiptarskoj državnosti, u kolevci Srpstva i jednom od ishodišta srpske državnosti i postojanosti. Ona, čiji su preci i njihova zlodela ostali trajno tokom tridesetogodišnjeg rata u 17.veku, zapisani iznad ulaznih vrata jedne crkve u Magdenburgu u vidu natpisa :
  "SAČUVAJ NAS BOŽE KUGE, GLADI I HRVATA"!


  (Princip, 28.07.2018. 17:57:37) [282263]

 
RT desno / neodredjen svuda
proba
baner rakija desno stare vesti / ali nema dole kategorije
baner apartman desno / neodredjen-svuda
baner obzor desno - rusija - neodredjen svuda
форум
мислјенја свуда

Будите у току са новим дешавањима, пријавите се на нашу листу новости:
Фото дана Доњецк

Доњецк