МАТО

Објављено: 27.03.2017.год.


МАТО или Московска Антифашистичка Територијална Организација, јесте једина стварна противтежа, НАТО пакту, који није ништа друго, до једна екстремно агресивна војна структура, која тежи, како успостављању закулисне контроле над свим друштвеним и међудржавним токовима на Западу, тако и увођењу окупационог режима на планети Земљи.

Ако падне Русија, пада и човечанство. Остатак човечанства, без Русије, није способан, да се одбрани од најезде НАТО пакта; као што ни Русија сама, неће издржати. Планетарна владавина НАТО-а, била би идентична владавини Адолфа Хитлера, јер се стварни, а не прокламовани циљеви НАТО-а, у потпуности поклапају са циљевима  нациста из Другог светског рата.

„ Дубинске структуре" ( које су и довеле нацисте на власт) никада нису уништене на Западу, зато се Други светски рат, у бити, никада није ни завршио.  Формирање МАТО-а, мора се реализовати по хитној процедури, а његово језгро морају чинити Русија и Кина. НАТО армији, може се супротставити само  војна организација, истог нивоа општости и интегрисаности. Наивно је очекивати, да се НАТО пакт распадне; зато је нужно формирати МАТО армију, која ће под своје окриље подвести што већи број земаља света. Ако Америка види, да се на другој страни налази не само Русија, већ мноштво земаља света, онда ће то бити најмоћнији фактор одвраћања, како од медијске сатанизације и дехуманизације Русије, тако и од напада НАТО-а , који увек следи после увођења економских санкција и медијске сатанизације циљане државе, као својеврсна припрема агресорског  удара. У НАТО- у , влада једноумље мноштва, које никакав техничко-технолошки прогрес и развој „ демократије" у Евроамерици, не може изменити, јер је реч о дубинским структурама и иманентним садржајима њихове колективне свести. Јединство на Западу, кроз векове беше грађено, кроз пљачкашке походе, тако да пребогато пространство Русије , мами све њене чланице на напад. А то, што стварају пометњу и „осећај", да ће се НАТО распасти(само што није), јесте игра збуњивања  циљане жртве. Феномен похлепног човека, који грчевито држи злато у рукама, чак и онда, кад се дави и тоне- то је „менталитет" западног света.

НАТО ће напасти, упркос свему. МАТО , мора постати армија, не само чланицама ОДКБ-а и ШОС-а, већ и мноштву држава света - којима Евроамерика угрожава опстанак. Колико год јединица НАТО доведе на границу према Русији и Белорусији, исто толико јединица, МАТО мора довести наспрам њих. Ако руководства Русије и Кине нису шестоколонашка, она ће тако и поступити. Прво ће формирати МАТО, а потом га довести наспрам НАТО-а. Четири слова М, на све четири стране света, постављена тако, да им се доњи делови спајају – чине знак МАТО-а. Тај ће знак показати Западу,против кога је устао. Америка је бацила нуклеарне бомбе на Хирошиму и Нагасаки, тако да је њено помињање нуклеарног напада, увек реална војна претња, док Русија то никада није учинила, те је њено помињање нуклеарног напада, само стратешко средство одвраћања, које нико не узима за озбиљно. Кубанска је криза показала- Москва нема петљу, да иде до краја. Због повлачења нуклеарних пројектила с Кубе, Москва је изгубила, све што је могла у наредним деценијама.

Руководиоци са менталитетом зеца, столовали су  у Москви. Под изговором бриге за опстанак човечанства, непрестано су се повлачили, скривајући свој кукавичлук и полтронство према чланицама НАТО-а. Путин је одбацио ту срамну стварност и праксу. Америци је њена победа, важнија од опстанка човечанства. Таква мора бити и Русија, ако јој је живот мио. Међутим, Украјина је била тест,којим је провераван Путинов карактер. Владар са менталитетом лава би уништио Лавов(извор нацизма), као и лажни украјински идентитет, а потом би Украјину целу,а не само Крим, укључио у састав Русије. Загрмео би „Лав", да је Украјина – Кубанска криза Истока, односно, ексклузивно право утицаја Русије. Законом би изједначио увођење санкција Русији, са нуклеарним нападом. Само владар моћне државе са менталитетом лава, изазива страх и поштовање, односно, страхопоштовање Америке. Уместо језивог и фронталног, а не само млаког судара са  „интересима" Америке у Украјини, уследио је споредни сукоб у Сирији. Атлантисти су закључили -  владар који избегава фронтални судар са Америком, већ удара са стране, у Сирији, има менталитет лисице, а не лава, дакле, безобзирни напад на Русију може почети. Уследила је медијска сатанизација Путина и Русије. Тобожњи страх од Путина и Русије, који западни свет испољава, само је обична иронија.Чак и онда, кад су величали Путина у Евроамерици, то је био облик психолошког рата. Желели су раслабити његов карактер.

Западњаци испољавају мржњу само према онима које поштују, док према свима другима испољавају гађење.Мисле, да су бољи од руског народа, који доживљавају, као Петко народ, над којим, они, Робинзони- морају владати. Православна, односно Господња (а не екуменска,односно нечастива) Русија, мора победити у будућности, јер од тога, ко победи у будућности човечанства, зависиће- и ко ће владати у „свим временима".

Синиша Ковачевић


Коментари (0) Додај коментар

Остале вести из рубрике

Албанско питање на Балкану

2019-06-13 08:25:41

Од распада Социјалистичке Федеративне Републике Југославије, aлбански фактор је међу главним актерима нестабилности на Балкану. У исто вријеме Албанци су главни геополитички партнер Сједињених Америчких Држава...

„Господине Скот, да Вас подсетим да је у Србији осуђено цело руковдство САД-а за ратне злочине“

2019-05-14 15:08:55

МИШЉЕЊЕ ЧИТАЛАЦА

Историчар Ђорђе Бојанић: Мој одговор амбасадору Скоту, да је ,,Србија на погрешној страни историје“

2019-02-24 14:13:54

Пише Ђорђе Бојанић, историчар Он каже да је ,,Србија на погрешној страни историје“? Као историчар се не слажем са том опаском, и зато морам одговорити. Скот о погрешној старни......

Брза идентификација нервног гаса поставља нека питања о оптужбама Уједињеног Краљевства против Русије

2018-04-12 06:44:23

Немогуће је за кратко време установити који тип нервног агенса је употребљен за тровање Сергеја Скрипаља и његове кћерке, изјавио је Жозе Бустани, бивши челник Организације...

Косово, Руси и истина

2018-01-11 08:32:12

Једна речиница сечања, господина Виктора Литовкина, руског војног експерта, а која је непобитна истина, цитирам је:... "Србија и Русија нису били савезници, јер нису имали никакв...

rt misljenje

Будите у току са новим дешавањима, пријавите се на нашу листу новости: