Зашто Америка и ЕУ мрзе Путина?!

Објављено: 31.07.2017.год.


Зашто Америчка и ЕУ штампа, као и електронски медији, овако бесомучно, неодмерено, необјективно, жестоко и са пуно лажи, нападају председника Руске Федерације господина Владимира Владимировича Путина.?!

Па одговор ће се добити, ако се поглед баци, уназад двадесетак година. И сагледа и спозна стање и хаос, који су владали у Русији, као и расуло, безакоње, пљачка и неимаштина, а који су уследили по распаду Совјетског Савеза. Као и појави ОЛИГАРХА, који су немилице и без икакве сметње, почели да пљачкају сва богатства Русије и Руског народа. И то уз помоћ западних савезника, оличених у мултинационалним компанијама и банкама, а подржаних од западних политичара. Који су са Руским олигарсима, имали склопљен савез и договор, као и разрађену тактику, како опљачкати Русију. И то, само са једним циљем: Да Русија постане Америчко-ЕУ, колонија. Да, баш тако, да постане колонија која се више никада, неће моћи опоравити и егзистирати као озбиљна и стабилна држава. А то је значило, уништити економију, војску, образовни систем, судство, полицију, Цркву и веру, морал, као и сигурност сваког грађанина, који живи у Русији.

А средство за тај циљ била је КОРУПЦИЈА! А извођачи радова у самој држави, били су Олигарси попут Ходоровског, као и њихови одабрани плаченици, обично, ситни лопови и криминалци, који су сви заједно, радили на тоталном уништењу Русије, као и народа. Тако да је од распада Совјетског Савеза, за Америку и ЕУ, тих првих неколико година - хаоса и безнађа у Русији, то био веома успешан и плодоносан рад, односно период, у којем су они били власници из сене, целе Русије и Руског богатства. Јер су ти Руски Олигарси, на Запад, износили сав опљачкани новац, који се мерио у хиљадама милијарди долара. И није се дешавало само изношење новца и осталога блага и других непроценљивих вредности ( злато, бисери, драго камење, уметничке слике и иконе, ретке књиге, као и други јединствени, а непроценљиви предмети), већ је Запад постао и власник безбројних Руских фирми, предузећа, рудника, нафтних и гасних поља и многих других руских вредности и богастава. Које су за њих – западњаке, то покуповалаи Руски Олигарси, представљајући се руском народу, као да су они – олигарси, ти стварни власници. А што у стварности нису били.  И не само да су Олигарси, то радили за Запад и то по њиховим инструкцијама и директивама, већ су они  радили још опасније ствари. А то је, ширење корупције међу војним, полицијским и државним службеницим, наравно и у судству, као и у тужилаштву. А поред тога, Олигарси су веома успешно оформили и многе криминалне банде, које су се међусобно обрачунавале, вршећи свакодневна и брутална убиства на улицама и по градовима  целе Русије. А са чиме су сејали страх, међу обичним грађанима Русије. И то Русије, која се изнутра распадала и одумирала, као сигурна и функционална држава. А за све постигнуто и учињено у растурању и убијању Русије, Запад и његови политичари су били презадовољни. Јер сем постављеног циља: Уништење Русије и њеног руског народа,– Западним политичарима је цветао и њихов приватни бизнис. И то захваљујући њиховим сарадницима-Олигарсима, који су били незајажљиви и немилосрдни у пљачкању и издаји своје Отађбине, као и народа.

И кад се нико, од злочиначке мафије Олигарха и њихових Западних политичких ментора, сарадника и заштитника, томе није надао, у Русији се дешава чудо.?!

Да чудо и то по Божијој промисли, а у лику човека: Владимира Владимировича Путина! Човека, који ненадано, постаје председник Руске Федерације. А о којем многи са Запада и то из света политике и бизниса, као и они из кругова руских Олигарха, не знају много.

Боље рећи, не знају ништа. И тај, у то време, по Запад, непознати и "безначајни човек” - политичар, господин Путин, тихо, али зналачки врши анализу стања у Русији. Те по завршетку анализе, зналачки успоставља дијагнозу - стања у држави, те тајно прави план и стратегију за спас Русије, али и народа. А истовремено, без икакве буке или хвалисања, одабира и распоређује на одговорне функције и места у држави, своје проверене људе, другаре, али и родољубље, који ће му постати и те како важни, али и одани сарадници. Те у тренутку када се томе нико не нада, издаје команду за почетак акције и тешку борбу, за спасавање Отаџбине Русије и руског народа.

И хвала Богу, господин и председник Руске Федерације: Владимир Владимирович Путин, од тога дана, дана почетка битке за спас Русије, то и успева да ради. Да Русију полако, али сигурно опоравља и одусправља и на ноге је поставља, по зацртаним плановима, њега и његових сарадника и то веома успешно, а што смета Западу и западним политичарима, као и Олигарсима.  

Јер одсецањем главе, тој смртоносној, а злочиначкој дружини – Олигарсима, заустављена је даља пљачка Руског богатства, као и урушавање државе, војске и целог државног апарата. Тако да тај Запад и његови политичари, у почетку не могу да верују, шта се то у Русији дешава, а под водством и командом председника Путина. И док тај политички Запад у почетку бјесни и критикује председника Путина, као аутократу, частећи га и другим пошпрдним називима. Председник Путин се на Западне критике уопште не осврће, већ ради свој председнички посао и то веома успешно и на задовољство целог руског народа!  Те, по заустављеној пљачки, он опоравља све државне институције, уклања убилачке и криминалне банде са улица градова, те тиме враћа поверење грађана у државу и Отаџбину Русију. А на основу свега учињеног, председник Путин код обичних руских грађана, зарађује толику популарност, какву до њега, никада, ама баш никада, ни један руски политичар, то, пре њега у Русији, није имао. Али ту се Путин не зауставља. Већ он и даље опоравља и јача своју Отаџбину Русију, те је веома успешно враћа и на светску јавну - политичку сцену, где јој и јесте место. И то обогачену, а финанцијски ојачану и војно и безбједносно стабилну, што и те како смета Западу, оличеном у Америци, НАТО - пакту и ЕУ.

Е, то је оно,  што Запад, пошто им је председник Путин покварио планове и зауставио њихов циљ, уништавања и пљачкање Русије, никако не може да опрости. А поготово је  Западним политчарима криво, што господина Путина, тај,  покварени  политички Запад, није успео купити, а нити подмитити, иако су то на безброј начина и у безброј прилика покушали урадити. Е, зато тај Запад, сада, примјењује своју извјежбану тактику, а коју је примењивао на: Милошевићу, Садам Хусеину, Гадафију, Асаду и многим другим владарима или политичарима, који нису били њихови послушници. Као што то није ни председник Путин, којег они, сада, опробаном тактиком, а путем медија, желе да направе нечовеком, тираниним, лоповом, убицом, ма наказом од човека! Који је претња по светску безбедност и мир. А што је огавно, јер је то злочин над истином, за коју Западни политичари никада нису марили, сем за свој лични интерес и пљачку туђих териториа и туђих држава.

Али све то, што Запад и Западни поилтичари раде, они то  раде из простих разлога, зато што од својих намера и постављених циљева, Запад никако и никада не одустаје, сем, када га неко на то присили или тотално порази. А то потврђује и цлокупна историја Западног ратовања, пљачкања и освајанања многих држава широм света, које је тај Запад, најчешће претварао у своје колоније!

Е, зато су сада ти, западњаци, прешли на још бруталнију борбу против председника Путина, као и Русије. И то изазивањем рата у Украјини. А коју су, па Украјину и то као државу, а која је у овим доскорашњим границама, постојала само двадесет и три године, управо убили Кијевски фашисти, и то, по договору и инструкцијама Западних америчко – ЕУ, политичара, на оном несретном, а такозваном ”Мајдану”.

Е, зато ће се, по моме мишљењу, анти - Руска  и анти - Путинова пропаганда у западним медијима - електронским и штампаним још више појачати и наставити. Јер Западни политичари су убеђени, да ако са места председника Руске Федерације, склоне Владимира Владимировича Путина, повратак Запада у Русију је могућ?!?   И то са онаквим стањем, које је господин - председник Путин, затекао када је од Јељцина, преузео функцију председника Руске Федерације.

А, ако би се, то, не дао Бог, склањање председника Путина, са чела Русије десило. То би била права катастрофа, не само за Русију и Руске грађане, (а што нам показује стање у Украјини, које је Запад произвео, као и код нас у Србији, БиХ, Афганистану, Либији, Ираку, Сирији и другде), већ и за читав свет. И то из простог и једноставног разлога, који је свим добронамерним људима света и те како видљив, али и разумљив и то у добрим и корисним делима, које председник Путин, за Русију, али и остатак света, до сада учини!  

Те је тиме, председник Путин, постао истински борац за мир, правду, слободу и истину. Али и борац за поштовање међународног права, а не дуплих стандарда, које Западни политичари из Америке и ЕУ, увек примењују и употребљавају према малим народима и малим државама. Те је и то, још један разлог, због којега је председни Путин, постао омрзнут код Западних политичара. А популаран, код поробљених, поставши велика инспирација, многим светским политичарима, који данас, а јуче то нису смели, без икаквог страха, изговарају жељу и хтење, да се ослободе Америчког, НАТО и ЕУ, терора и њихових производа: На првом месту тероризма и терориста, као и обојених револуција, финанцијиских криза, глобализације и слободног тржишта, ГМО – производа, вакцина и разних других вируса, али и крваве – демократије, те фашиста, као и ратова,  које Западни политичари, предвођени Американцима, производе широм света. А задњи Западњачки изазвани ратови, бејаше у полумртвој Украјини, као и, у живој Сирији, коју у животу одржава, мајчица Русија и председник Путин. Тако да је ово, све напред изнесено, прави разлог, зашто Запад, толико мрзи Путина и његове сараднике, као и Руску Федерацију, али и Русе. А чему се мора придодати и ово, а то је скривена жеља Западних политичара, првенствено Америчких и ЕУ, да господина и председника Руске Федерације: Владимира Владимировича Путина, виде мртвога, као и Руску Федерацију!  Па из простог разлога, да ако би им то успело, убиство председника Путина, они би себи омогучили поновни повратак и улазак у Русију. При чему би постали господари Русије, али и Руског народа, којег би произвели у грађане другог реда, (што сада имамо у Србији ) и своју јефтину робовску радну снагу. И наравно да би наставили пљачкање Русије и свих руских богастава, искориштавајући Руски народ, којег би по завршеној пљачи, масовно убијали, па чак и истребили, као што су то урадили са Индијанцима, Абориђанима, Маорима, Инкама и Астецима, и другима. А да никада за те злочини, нису одговарали. Јер ти Западњаци, тако деле и спроводе правду!?! А у шта смо се и ми Срби, као и наша браћа Руси, имали прилике и то на нашу несрећу и жалост, уверити. И то у оба светска рата. Али и, у Америчкој – НАТО – ЕУ, - агресији, те жалосне и по нас, несретне  1999. године.

А када нам Русија и руска браћа, не могоше припомоћи, јер су и они тих година, били у расулу, хаосу, безнађу и на кољенима и то пред домаћим издајницима, тим – Олигарсима и њиховим Западним шефовима!  

И на крају ове анализе, изнећу још једно запажање: Ако ми, обични људи, желимо да добро победи, а то је борба председника Путина и Русије, против Запада, односно Америке, НАТО – пакта  и ЕУ..!  Е, онда, господо драга, наш посао је да ширимо истину и разоткривамо ЗЛО, које прави и предводи Америка, односно њени политичари и то уз помоћ ЕУ политичара.

Јер ширећи истину, а разоткривајући лаж, човечанство се, као и цели свет, може спасити само на тај начин.

Ето, ја рекох своје и побројах разлоге, ради чега Запад и Западни политичари, толико мрзе председника Путина. Те се јавно придружих, праведној борби Русије и господина, председника и државника Владимира Владимировича Путина. Са жељом, да из овога прљавог, а Русији не објављеног и наметнутог рата,од стране Запада, Русија, Руси, као и председник Путин, изађу као победници!  А зарад светског мира, слободе, поштивања међународног права, као и правде, истине и толеранције међу државама и народима, и то, са што мање, људских жртава.

Србски песник за децу и одрасле, проф. Милосав Миле Кнежевић.

Januar, 2015. Aаchen

Пошто се од поменутога и изнесенога у овом тексту, од његовог првог јавног објављивања није ништа променило. У Западном понашању, према председнику Путину и Русији. Обавезан сам истину и ове 2017. године, Марта – месеца, изнети на видело!


Кључне речи:

Коментари (0) Додај коментар

Остале вести из рубрике

„Господине Скот, да Вас подсетим да је у Србији осуђено цело руковдство САД-а за ратне злочине“

2019-05-14 15:08:55

МИШЉЕЊЕ ЧИТАЛАЦА

Историчар Ђорђе Бојанић: Мој одговор амбасадору Скоту, да је ,,Србија на погрешној страни историје“

2019-02-24 14:13:54

Пише Ђорђе Бојанић, историчар Он каже да је ,,Србија на погрешној страни историје“? Као историчар се не слажем са том опаском, и зато морам одговорити. Скот о погрешној старни......

Брза идентификација нервног гаса поставља нека питања о оптужбама Уједињеног Краљевства против Русије

2018-04-12 06:44:23

Немогуће је за кратко време установити који тип нервног агенса је употребљен за тровање Сергеја Скрипаља и његове кћерке, изјавио је Жозе Бустани, бивши челник Организације...

Косово, Руси и истина

2018-01-11 08:32:12

Једна речиница сечања, господина Виктора Литовкина, руског војног експерта, а која је непобитна истина, цитирам је:... "Србија и Русија нису били савезници, јер нису имали никакв...

rt misljenje

Будите у току са новим дешавањима, пријавите се на нашу листу новости: