Шешељ: Испунио сам своје обећање дато српском народу да ћу растурити антисрпски Хашки трибунал

 1. Hvala ti Srpski Genije dr,Prava Vojislave Šešelj,nasmejao si me originalnošću,jest istorijska istina ali si ti ubacio tvoju unikatnost koja je deskriptvno napisana narodnim Srpskim jezikom junaka Kozaka! Upravo ove godine po Julijanskom Kalendaru osnovana je u Crkvu Svetog Nikole Kozačka Balkanska Vojska i prelijepo je bilo gladat Kozačku Vojsku u Crkvi i na trg ispred Crkve,kako dostojanstveno izgledaju u svojim prelijepim uniformama i kako se vojnički drže i marširaju kao Carska Garda Hristova i ti si takav veliki junak!Da te Gospod blagoslovi i čuva!Amin! Živjeo Vojislav Šešelj Hristov Vojnik Srbin!
  (Bogoslov Svetlana Šćekić , 11.01.2017. 16:45:08) [12901]


 2. Jedini Čestit i Dosledan političar na Balkanu i verovatno i šire.
  Od 1991 - Rusija, Srpstvo, anti NATO, EU, USA, demokratija (niko nije savršen), PRAVDA, Istina, Poštenje, Jednakost! Borba za Srpstvo UVEK!

  Naravno, gomile faličnih glupana, potkazivača, NATO doušnika, su protiv Boljega od sebe nemerljivo!

  Jer Vojvoda Vojislav ne samo da ima IQ veći od 260, već ima i mooda ko planine i obraz čist kao suza (bar za javno delovanje). On je robijao u Zenici zbog Tita 22 (dvadesetdva) meseca i trpeo batine, dok su svi ostali drukali za Tita, ove čuvene demokrate...

  Ali mislim da ga ova sad "Srbija" nije dostojna. Glasa za njegove izdajnike.
  (Petar, 12.01.2017. 14:56:34) [13271]


proba
форум
мислјенја свуда

Будите у току са новим дешавањима, пријавите се на нашу листу новости:
Фото дана Тулска област

Тулска област