Захарченко: Разлог зашто нас Запад мрзи исти је као и према Србима

 1. Predsjednik Donjecke Republike Aleksandar Zaharćenko je mudar čovjek,ja ipak vjerujem u Pobjedu Vojske Novorusije i mir koji su veoma hrabro zaslužili,da neće više niko poginuti ni vojnik,ni civil znam to apsolutno sigurno,a kako pa to je Božji Dar,moje nije ništa, samo želja da život moj Bogu dam za Novorusiju!Istina je da sam ja carskog roda Romanov i uskoro će mog Sina Mihaila Bog Otac sa Neba spustiti za Cara Rusije!AMIN. SLAVNA VOJSKO NOVORUSIJE,MOJE SUNCE SJAJNO,VOLIM VAS SVIM SRCEM I DUŠOM BESKRAJNO!LJUBAV ČINI ČUDA A BOG JE LJUBAV!!!AMIN.
  (Bogoslov Svetlana Šćekić , 18.12.2016. 12:36:03) [11817]


 2. Predsjednik Donjecke Republike Aleksandar Zaharćenko je mudar čovjek,ja ipak vjerujem u Pobjedu Vojske Novorusije i mir koji su veoma hrabro zaslužili,da neće više niko poginuti ni vojnik,ni civil znam to apsolutno sigurno,a kako pa to je Božji Dar,moje nije ništa, samo želja da život moj Bogu dam za Novorusiju!Istina je da sam ja carskog roda Romanov i uskoro će mog Sina Mihaila Bog Otac sa Neba spustiti za Cara Rusije!AMIN. SLAVNA VOJSKO NOVORUSIJE,MOJE SUNCE SJAJNO,VOLIM VAS SVIM SRCEM I DUŠOM BESKRAJNO!LJUBAV ČINI ČUDA A BOG JE LJUBAV!!!AMIN.
  (Bogoslov Svetlana Šćekić , 18.12.2016. 12:36:34) [11818]


 3. Predsjednik Donjecke Republike Aleksandar Zaharćenko je mudar čovjek,ja ipak vjerujem u Pobjedu Vojske Novorusije i mir koji su veoma hrabro zaslužili,da neće više niko poginuti ni vojnik,ni civil znam to apsolutno sigurno,a kako pa to je Božji Dar,moje nije ništa, samo želja da život moj Bogu dam za Novorusiju!Istina je da sam ja carskog roda Romanov i uskoro će mog Sina Mihaila Bog Otac sa Neba spustiti za Cara Rusije!AMIN. SLAVNA VOJSKO NOVORUSIJE,MOJE SUNCE SJAJNO,VOLIM VAS SVIM SRCEM I DUŠOM BESKRAJNO!LJUBAV ČINI ČUDA A BOG JE LJUBAV!!!AMIN.
  (Bogoslov Svetlana Šćekić , 18.12.2016. 12:37:17) [11819]


 4. Predsjednik Donjecke Republike Aleksandar Zaharćenko je mudar čovjek,ja ipak vjerujem u Pobjedu Vojske Novorusije i mir koji su veoma hrabro zaslužili,da neće više niko poginuti ni vojnik,ni civil znam to apsolutno sigurno,a kako pa to je Božji Dar,moje nije ništa, samo želja da život moj Bogu dam za Novorusiju!Istina je da sam ja carskog roda Romanov i uskoro će mog Sina Mihaila Bog Otac sa Neba spustiti za Cara Rusije!AMIN. SLAVNA VOJSKO NOVORUSIJE,MOJE SUNCE SJAJNO,VOLIM VAS SVIM SRCEM I DUŠOM BESKRAJNO!LJUBAV ČINI ČUDA A BOG JE LJUBAV!!!AMIN.
  (Bogoslov Svetlana Šćekić , 18.12.2016. 12:37:21) [11820]


proba
форум
мислјенја свуда

Будите у току са новим дешавањима, пријавите се на нашу листу новости: