Инцко: Војна интервенција ако Срби у БиХ пређу црвену линију

 1. Valentin Vicko, postoji Dejtonski Sporazum koji niko i ništa ne može a niti smije ugrozit,kao ni slobodnu volju gradjana Bosne i Hercegovine!Hrvati su i započeli rat u Bosni i Hercegovini,sporazum je od Amerike sklopljen u Zagrebu kod američkog ambasadora koji su potpisali hrvati i Alija Izetbegović ,,Bošnjačka i Hrvatska,, jedan musliman je umro na tom suludom sastanku uz poslednje riječi: Alija ti si me prodao!Tako Valentin Vicko već ste zla uradili premnogo Bosni i Hercegovini i nadam se da je kraj hrvatskom fašizmu nad Bosnom i Hercegovinom,što i potvrdjuje Dejtonski Mirovni Sporazum na Aranđelovdan,21novembar i na snazi je zauvijek.Tako nećeš ti Valentino krojiti sudbinu Bosne i Hercegovine,a niti njenu postojeću geografiju utvrđenu Dejtonskim Mirovnim Sporazumom,niti ćeš ti Valentino odlučivati umjesto naroda Republike Srpske!Koji si ti faktor uopšte,narod se pita,ne ti fašisto Valentino Vicko.ti si dušu tvoju prodao djavolu,ali ti si ništa, djavo se prezre i pobijedi!!! AMIN.
  (BOGOSLOV SVETLANA ŠĆEKIĆ , 15.12.2016. 08:52:18) [11722]


 2. Valentin Vicko, postoji Dejtonski Sporazum koji niko i ništa ne može a niti smije ugrozit,kao ni slobodnu volju gradjana Bosne i Hercegovine!Hrvati su i započeli rat u Bosni i Hercegovini,sporazum je od Amerike sklopljen u Zagrebu kod američkog ambasadora koji su potpisali hrvati i Alija Izetbegović ,,Bošnjačka i Hrvatska,, jedan musliman je umro na tom suludom sastanku uz poslednje riječi: Alija ti si me prodao!Tako Valentin Vicko već ste zla uradili premnogo Bosni i Hercegovini i nadam se da je kraj hrvatskom fašizmu nad Bosnom i Hercegovinom,što i potvrdjuje Dejtonski Mirovni Sporazum na Aranđelovdan,21novembar i na snazi je zauvijek.Tako nećeš ti Valentino krojiti sudbinu Bosne i Hercegovine,a niti njenu postojeću geografiju utvrđenu Dejtonskim Mirovnim Sporazumom,niti ćeš ti Valentino odlučivati umjesto naroda Republike Srpske!Koji si ti faktor uopšte,narod se pita,ne ti fašisto Valentino Vicko.ti si dušu tvoju prodao djavolu,ali ti si ništa, djavo se prezre i pobijedi!!! AMIN.
  (BOGOSLOV SVETLANA ŠĆEKIĆ , 15.12.2016. 08:52:20) [11723]


 3. Valentin Vicko, postoji Dejtonski Sporazum koji niko i ništa ne može a niti smije ugrozit,kao ni slobodnu volju gradjana Bosne i Hercegovine!Hrvati su i započeli rat u Bosni i Hercegovini,sporazum je od Amerike sklopljen u Zagrebu kod američkog ambasadora koji su potpisali hrvati i Alija Izetbegović ,,Bošnjačka i Hrvatska,, jedan musliman je umro na tom suludom sastanku uz poslednje riječi: Alija ti si me prodao!Tako Valentin Vicko već ste zla uradili premnogo Bosni i Hercegovini i nadam se da je kraj hrvatskom fašizmu nad Bosnom i Hercegovinom,što i potvrdjuje Dejtonski Mirovni Sporazum na Aranđelovdan,21novembar i na snazi je zauvijek.Tako nećeš ti Valentino krojiti sudbinu Bosne i Hercegovine,a niti njenu postojeću geografiju utvrđenu Dejtonskim Mirovnim Sporazumom,niti ćeš ti Valentino odlučivati umjesto naroda Republike Srpske!Koji si ti faktor uopšte,narod se pita,ne ti fašisto Valentino Vicko.ti si dušu tvoju prodao djavolu,ali ti si ništa, djavo se prezre i pobijedi!!! AMIN.
  (BOGOSLOV SVETLANA ŠĆEKIĆ , 15.12.2016. 08:52:53) [11724]


 4. Valentin Vicko, postoji Dejtonski Sporazum koji niko i ništa ne može a niti smije ugrozit,kao ni slobodnu volju gradjana Bosne i Hercegovine!Hrvati su i započeli rat u Bosni i Hercegovini,sporazum je od Amerike sklopljen u Zagrebu kod američkog ambasadora koji su potpisali hrvati i Alija Izetbegović ,,Bošnjačka i Hrvatska,, jedan musliman je umro na tom suludom sastanku uz poslednje riječi: Alija ti si me prodao!Tako Valentin Vicko već ste zla uradili premnogo Bosni i Hercegovini i nadam se da je kraj hrvatskom fašizmu nad Bosnom i Hercegovinom,što i potvrdjuje Dejtonski Mirovni Sporazum na Aranđelovdan,21novembar i na snazi je zauvijek.Tako nećeš ti Valentino krojiti sudbinu Bosne i Hercegovine,a niti njenu postojeću geografiju utvrđenu Dejtonskim Mirovnim Sporazumom,niti ćeš ti Valentino odlučivati umjesto naroda Republike Srpske!Koji si ti faktor uopšte,narod se pita,ne ti fašisto Valentino Vicko.ti si dušu tvoju prodao djavolu,ali ti si ništa, djavo se prezre i pobijedi!!! AMIN.
  (BOGOSLOV SVETLANA ŠĆEKIĆ , 15.12.2016. 08:53:42) [11725]


proba
форум
мислјенја свуда

Будите у току са новим дешавањима, пријавите се на нашу листу новости: