Подгорица: Поруке СПЦ-а тужна и опасна демонстрација фанатизма, клерикализма и политичког примитивизма најниже врсте

 1. Ви лично који сте теоријски описали Султанизам ,али својевремено нисте објавили књигу о том,да не бисте некоме дали прилику да га идентификује са сличностима са тадашњим и садашњим Подгоричким Режимом сада га спроводите и оправдавате у Пракси!!!Али нећете још дуго !
  Избори су за 2 мјесеца,а ваша Опција и Опција која је 31 + годину на власти ћете лако Изгубити!!!
  Поздрављам предлог Небојше Медојевића о заједничком наступу са једном Листом и ванстраначким Угледним Личностима,али тај Предлог треба што пре Операционилазовати ,,,!!!
  Што се тиче Дармановића,Либерални Поредак је довео до невиђених неједнакости ,до ширења само једног система и практично до светског тоталитаризма оличен у 1 светској влади,1 светској Држави и групи Јудео-Хазара који су њим довршавали дво- хиљадогодишњу борбу против Хришћанства!!!
  Историјска је срећа што Постоје Русија,Кина,Индија,Пакистан и многе државе које су практично срушиле тај Поредак!!!Примјер завршетка Либералног Система видимо у тзв.Ковиду 19!!!
  Погубно дјеловање његово почиње од Француске буржоаске Револуције,преко Револуција у 19 вијеку до Јеврејске Револуције у Русији,која је са доласком Стаљина истргнута из Јеврејских Руку и формиран је Колос који није дозвољавао поробљавање човјечанства и који је допринио равнотежи снага!!!
  Његове најбоље традиције сад наставља Русија која се оњслањајући на БОГА,ВРАТИЛА ХРИШЋАНСТВУИ ПРАВОСЛАВЉУ и социјалној ДРЖАВИ ,ШТО је потврђено недавним Референдумом!!!...
  Погубно дејство Либерализма ,најбоље се видјело у дјелу Ничеа,Маркса и Дарвина!!!
  Уствари,Либерализам ,као и друге идеологије Интернационалистичке су биле само оруђе Јудео-Масона за овладавање светом!!!
  Невезано за тему ,Опозицији у Будви бих Предложио да пошто је и даље Власт тамо ,изнајми неку зграду ,пренесе Општинске службе и ако има Архиве да настави и даље да Ради у Интересу Грађана ова 2 мјесеца!!!Никакво окупирање Зграде Општине ништа није промијенило у Правном Смислу!!!...
  ЖИВЈЕЛА СЛОБОДА-ДО ПОБЈЕДЕ!!!...
  (Др Миљан Јововић, 03.07.2020. 18:04:18) [285729]

 
proba
форум
мислјенја свуда

Будите у току са новим дешавањима, пријавите се на нашу листу новости:
Фото дана Москва ноћу

Москва ноћу