Скот о генералу Лазаревићу: Срамота је да осуђени ратни злочинац корача испред оних који желе да одају почаст савезницима

 1. General je HEROJ.
  Besmrtni puk je u znak sećanja na rođake i saveznike, a ne za zapadnjačke hokštaplere.
  (Branislav, 10.05.2019. 17:03:54) [285073]

 2. Sto bi bilo sramota. Pa on je branio svoju zemlju i svoj narod. Kako te nije sramota da ti komentarises nesto o zlocinu. Pa tvoj nato pakt je najveci ratni zlocinac sa klintonom na celu. Pokri se usima i ne spominji nase heroje !. Skote jedan.
  (Zora, 10.05.2019. 17:10:50) [285074]

 3. Naravno da je velika sramota kada neki strani ambasador ne poštuje zemlju domaćina. I onda što napraviti, jer znam da srpski političari neće ništa napraviti što bi naljutilo Ameriku. Ali se može i drugo napraviti - ograničiti mu pristup u svim vrstama medija, drugo - po mom slobodnom mišljenju, trebalo bi početi odmah sa edukacijom mladih u školama i na fakultetima na temu - što je Amerika i koja je njena politika? Mladi ljudi bi se obrazovali i učili o tome da Amerika ne poštuje nikakve međunarodne zakone, prava ili bilo kojih normi ako im to nije u interesu, učili bi što rade američki političari i kako oni dugoročno planiraju voditi politiku, učili bi što je američka vojska i da je ta vojska spremna na zahtev političara sprovesti genocid ili totalno uništenje bilo koje države koja im ne odgovara, dakle učilli bismo da njima nije problem provoditi zločine, učili bi što su NVO organizacije i kako ih Amerikanci iz raznoraznih fondova često "treće ruke" financiraju da mrze svoju otažbinu i kako ih pripremaju da budu peta i šesta kolona, učili bismo kako nas Amerikanci pljačkaju, i kako se američke kompanije bogate na pljačkama i zločinima, npr. na okupiranom Kosmetu. Tko to ne uči o tome, taj je osuđen da bude večni sluga Amerikancima...
  (liberat, 10.05.2019. 17:17:34) [285075]

 4. Sramota ? Da li ti američki ambasadore uopšte znaš šta znači ta reč, jer da znaš onda ne bi bio skot, već gospodin Skot. General Lazarević je samo radio ono za šta se školovao i izabrao profesiju vojnog oficira. U odsudnom trenutku podmuklog napada Amerike i Nato pakta na Srbiju on je rizikujući svoj život branio svoju zemlju. Častan i pošten čovek nemože nikad biti ratni zločinac kako vi navodite, jer Vi ste ovu zemlju napali, ubijali, uništavali, sejali uranijum. Gospodine Skot, naučite se kulturi govora u zemlji domaćina. Još nešto, ukoliko imate decu ili još bolje unuke, da li bi im dali da se igraju i drže u ruci čauru ispaljenu iz aviona A-10 ?
  (Dušan, 10.05.2019. 19:40:40) [285076]

 5. Kajl SKOTE ,
  SVE TI ZIVO I MRTVO *EBEM.
  Malo ti zemlje na grobu bilo , kud god isao ,za tobom trnje i korov rasli, seme ti se zatralo , krmaca ti grob prerovila ,a rovka te iz zemlje izbacila .
  (pravda, 10.05.2019. 21:26:24) [285077]

 6. KRITIKA KAO OD SKOTA!

  Američkog ambasadora Kajl Skot niti je pitao neko za održavanje Parade, niti ga pitao ko će učestvovati. U slobodnoj zemlji Srbiji svaki građanin može da se šeta zemljom koliko hoće do mile volje, bar tu smo slobodni. Kajl Skot skotski je pomenuo generala Lazarevića u najnegativnijem kontekstu. On nije nikakav zločinac, već je branio svoju zemlju od zločina nad Srbijom koji je učinila ambasadorova zemlja sa saveznicima. Tribunal u Hagu je sudio braniteljima protiv zločina i umesto pravi zločinci da odgovaraju, odgovaraju rodoljubi i branitelji svoje zemlje od strane nemani. Ako neće Sud da kaže istorija će reći koje stvarno zločinac, mada se znalo i tada kada su načinjeni zločinački napadi nad jedne miroljubive zemlje. Veće krivice za događaje u zločinačkom napadu na Srbiju 1999. godine ima Monika Levinski od srpskih generala pa i od Lazarevića, a o Klintonu i da ne pričamo. Bolje mu je da vrati one tri milione evra Srbiji, koje mu je nepromišljeno “dao” naš političar. Predlažem vlastima da Skota proglase za personu non grata.
  (Mučenik, 11.05.2019. 07:28:04) [285078]

 7. Sramota je da takav lik predstavlja veliku USA.
  (Miki, 11.05.2019. 15:42:06) [285081]

 
proba
форум
мислјенја свуда

Будите у току са новим дешавањима, пријавите се на нашу листу новости: