„Росељхознадзор“ открио нелегалне пошљике млечних производа из Србије у Русију

 1. Ово је заиста срамно и требало би санкционисати!
  Уместо да поштују ту велику предност безвизног режима, на чему бисмо требали бити захвални Русији, поједини српски "произвођачи" занемарују ту чињеницу зарад профита!!
  Уколико то пређе у навику несавесним "извозницима" а Србија, при том, ништа не чини да спречи нелегалну трговину, онда је једини начин укидање безвизног режима!
  Иначе, чињеница је да је у Србији уништена како индустријска, тако и пољопривредна производња још од времена увођења санкција, па преко терористичког НАТО бомбардовања до данас, када нам ЕУ диктира ШТА да радимо! Услед тога, скоро да нема нашег производа на нашем тржишту, све се увози, и најчешће је упитног квалитета.
  То ипак није разлог да се служимо (мислим на оне који то чине и државним органима који то не контролишу) непримереним чином спрам било кога, а посебно према братској Русији која нам много штошта толерише, све у жељи да нам помогне.
  (Јадранка Нићин, 29.11.2018. 14:39:28) [284612]

 2. Molim Vas,apsolutno podrzavam gospodjjicu Jadranku.Rusija mora HITNO uputiti ostar protest vladi Srbije,i traziti garantije da se to ponoviti nece,ako se ponovi OBAVEZNO UKINUTI SVE BENEFITE KOJE nasa drzava ima.Ne ovaj nacin mi pomazeno BANDEROVSKOJ UKRAJINI ,da napada nasu BRATSKU RUSIJU.OSTRO osudjujem pojedince koji svojim postupcima sramote postene gradjane nase drzave,kao naprimer MENE.Republicki organi moraju uhapsiti necasne pojedince,da se jednom zmiji otrovnici stane na glavu.Dosta je pljuvanja LOPOVa po postenim ljudima.
  Zivela Rusija
  (pravda, 29.11.2018. 20:12:09) [284613]

 
proba
форум
мислјенја свуда

Будите у току са новим дешавањима, пријавите се на нашу листу новости: