РТ: „Мислим да могу извући САД из НАТО-а без одобрења Конгреса“ - Трамп

 1. Предстојећи самит Преседника Путина и Трампа,показује да је поново разрађен тип Самита као нека СССР*САД,и може довести до попуштања и детанта САД пред Русијом!!!Ипак Русија треба да остане опрезна јер Трамп ,сад мијењајући тактику са Русијом,изолује савезнике Русије Иран и Северну Кореју покушавајући да их сломи.Утом контексту данашња встреча пресидента Россие са иранским изаслаником Велајатијем ,где је преседник Путин обећао улагање у Исламску Републику Иран је охрабрајућа!!!
  И Индија се нашла пред дилемом како уредити односе са Ираном од новембра кад започињу америчке санкције!!!
  О томе се може видјети у коментару индијског научника на (замолио бих руске комјутерске стручњаке да обезбиједе Интернет линк са овим адресама ,које ћу изворно навести на енглеском језику) на (Daily Pioneer -India -Iran Dilemma) и мој коментар на енглеском језику на том Индијском сајту везан за тај текст!!!
  Успут ,Светско Првенство које је одлично организовано је сад занимљивије до недеље од било какве политике,а руска репрезентација је остварила историјски успјех и била је боља од Хрватске и била је на прагу полуфинала!!!....
  (Др Миљан Јововић, 12.07.2018. 20:06:40) [282003]

 2. Тачна адреса је www.dailypioneer.com
  (Др Миљан Јововић, 12.07.2018. 20:14:03) [282005]

 
proba
форум
мислјенја свуда

Будите у току са новим дешавањима, пријавите се на нашу листу новости: