„Злоћудни утицај Русије у Србији манифестује се кроз културне везе, пропаганду, енергију и развој војних односа”

 1. Nivo poznavanje istorije drugih naroda od strane američkih “eksperata” nije konkurentan znanju prosečnog srpskog ili ruskog osnovca.
  (Горан, 10.01.2018. 20:39:53) [256787]

 2. Сваки накот из бивше СФРЈ који се прогласио нацијом и био против Срба од `90 па на даље је имао пуну подршку од јенкија,кроз логистику,оружје,бомбардовање,наркотике,санкци- је и корупцију домаћих ПОЗИЦИОНИРАНИХ битанги !
  Узели нам Косово,"Олујом" и "Бљеском" избацили из НДХ озрачили уранијумом,осудили у Хагу на доживотне робије скоро све Србске генерале и још се чуде што народ тражи заштиту од православне Руске браће ??!!
  Бестијалност "бомбардмент" карциноматозе је сада у екстази,сигнификантно је да та шизофрена инспиративност окупатора никако не губи дах !
  Ако је уцењена "наша" врхушка,самозадовољна добијањем виза за путовање на молитвени доручак у овални кабинет(да раде оно што је Моника радила Клинтону-у замену за бедни "селфи"),не значи да су свима вране попиле мозак и потомке заразиле издајом!После бомбардовања -нема кајања(па ни љубави такође)а Руси не шире "злоћудни утицај" него(на жалост)само гледају шта нам радите и не могу да се накрсте!!

  (КНЕЗ, 11.01.2018. 00:10:14) [256967]

 
proba
форум
мислјенја свуда

Будите у току са новим дешавањима, пријавите се на нашу листу новости: